SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fotbolls Club Gute
Fotboll
P2012

Mera fotboll
2024-05-04 21:23

Vilken härlig fotbollsförmiddag vi hade idag där vi kunde samla hela truppen samtidigt inför dagens matcher.

 

Vi har inför denna säsong valt att spela även de internmatcher som ligger i spelschemat när vi har möjlighet. Internmatcherna ger oss möjlighet att träna på vissa aktioner och att fler spelare får träna i matchmiljö.

 

Frånvaro idag gjorde att internmatchen blev intensiv och en rejäl 60 minuters genomkörare och en bra chans att träna på att sätta bollar på offensiva ytor. Något som spelarna fick beröm för av domarna från Gutes -09 lag.

 

Mot BoIS gjorde laget en väldigt fin insats. Vi tog tidigt ledningen och höll i spelet hela matchen. Snyggt att kunna hålla koncentrationen hela matchen och hålla nollan. Riktigt fint djupledsspel idag vilket vi hade pratat om innan. Bra energi och peppande snack.

 

Vi ser att många lag i serien har utvecklats och det är spelmässigt jämnare matcher vilket är kul. Vi har ambitionen att utveckla spelarna och vara ett spelförande lag. Något som i denna ålder gör oss sårbara för omställningar vilket vi såg mot Roma förra helgen, där vi spelmässigt för matchen men inte får med oss resultatet.

 

Nästa helg är det nya tag, med hela fyra matcher i båda spelformerna, 7v7 och 9v9. Vår ålderskull (2012) spelar ännu 7v7 men vi har ett lag anmält i serien över (2011) för att utveckla spelarna.

 

Till sist ett tack de som med kort varsel kunde ställa upp som bollkallar på a-lagets match.

 

Hälsningar från ledarna.

 
Stötta FC Gute genom
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
Veckans matcher
Följ ditt lag live på minfotboll
vi samarbetar med